Magamról

Fényképem Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Kiss Csilla Tünde vagyok.

    1970-ben születtem Komlón. Három fiú édesanyja vagyok. Az általános iskola elvégzése után két évig a Zsolnay gyár porcelánfestő tanulója voltam. A szakmát azonban allergia miatt nem tanulhattam ki, így a közgazdasági képzést választottam. A szakközépiskola elvégzése után egy kereskedelmi cégnél dolgoztam. Gyermekeim születése után elvégeztem egy számítástechnikai tanfolyamot is, de mindvégig rajzoltam, festettem.

    A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságán dolgoztam 2005 májusától 2013 augusztusáig, mint kézműves. Kavicsokat festettem és egyéb ajándéktárgyakat készítettem az emlék- és kiállítóhelyek részére. Védett állat- és növényvilágunkat, kézműves kultúránkat bemutatva, népszerűsítve jártam az országot. Bemutatókat, játszóházakat vezettem és vezetek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Jelenleg az ODW-Elektrik Magyarország Kft. alkalmazottja vagyok.

    Az 1980-as évek óta festek tojásokat, és 2000 óta foglalkozom az üvegfestéssel is. A tojásokat hagyományos technikákkal, kicával, ecsettel festem, de készítek karcolt, fúrt, és üvegfestékkel festettet is. Mintáim között megtalálhatók hagyományosak és egyediek is.

    Az üvegekre saját tervezésű mintákat festek, melyeket professzionális üvegfestékkel, ecsettel viszek fel. Hőkezeléssel igyekszem növelni a festés tartósságát. Olajmécseseim hőálló üvegből, üvegfúvó mester által készített termékek, ezáltal is egyediek, és biztonságosak.

Munkáimmal több kiállításon, és vásáron jelentem már meg.

Kérem, szánjanak pár percet munkáim megismerésére.
Kellemes időtöltést kívánok!

Üdvözlettel:
Kiss Csilla Tünde

felnyil Oldal tetejére

visszanyil Főoldal